Home Nederland Hoofdnieuws WDG biedt organisatorische functies aan binnen NL, Bel. en Duitsland

WDG biedt organisatorische functies aan binnen NL, Bel. en Duitsland

World Darts Group kan een unieke kans bieden aan de juiste kandidaat om CPO (Country Principal Organisator) te worden van een bij de WDG aangesloten land zoals ook Nederland, Belgie en Duitsland. Deze positie is alleen beschikbaar voor mensen die kunnen organiseren , monitoren, beheren en uiteenzetten van darts toernooien met de professionele standaard die wordt verwacht van de World Darts Group.

Van maart 2014 tot augustus 2014 zal in elk van de WDG aangesloten landen 6 kwalifiactie toernooien worden georganiseerd. Als CPO , zal u de gelegenheid krijgen om deze kwalificatie toernooien geheel te organiseren binnen uw land. Ervaren mensen hebben de voorkeur. Dit is echter geen vereiste, wij kunnen u vanuit onze hoofdkwarieren in Nederland en Australie op alle vlakken ondersteunen en wegwijs maken.

Een CPO moet echter wel voldoen aan de minimale eis van 100 geregistreerde leden om de evenementen binnen uw land te kunnen starten. Dit is een taak die niet lichtvaardig genomen kan worden. Als CPO ontvangt u 5% van ieder lid dat zich inschrijft voor de World Darts Group binnen uw land, dit is op dit moment AUD $ 7,50 per lid, bovenop het 100 minimale vereiste. Dit bedrag zal worden uitgekeerd binnen 7 dagen na de sluitingsdatum van de inschrijvingen wanneer er aan de minimale eis is voldaan. Daarnaast ontvangt de CPO al het inschrijvingsgeld wat over is na het uitkeren van het AUD $ 2000.- prijzengeld per kwalificatie toernooi (AUD $ 2000.- is het prijzengeld bij de minimale 100 leden). Uiteraard hoe meer leden zich registreren en deelnemen aan de evenementen binnen uw land, hoe meer financiëel rendement u zult behalen.

De verantwoordelijkheid van het worden van een CPO is enorm. Iedereen die deze positie overweegt moet zich volledig bewust zijn van wat er van hen verwacht wordt. Details van de evenementen kunnen worden bekeken op onze website . Http://www.worlddartsgroup.com

Als CPO zal u voor uw land het aanspreekpunt zijn en is het aan u om alle evenementen te organiseren en daarbij te zorgen dat de regels van de WDG worden nageleefd. U kunt deze functie uitvoeren samen met anderen, maar u zal als enige de contactpersoon voor WDG zijn.

Voor meer informatie , neem contact met ons op per e-mail – info@worlddartsgroup.com

Als een land de vereiste minimale hoeveelheid van 100 geregistreerde leden niet krijg, dan kan dat land nog steeds in aanmerking komen om deel te nemen aan de WDG evenementen. Echter, indien de vereiste minimale hoeveelheid registraties binnen uw land niet binnen de gestelde termijn wordt ontvangen, dan vervalt onze aanbieding van kostenloze accomodatie voor Grand Finale deelnemers binnen uw land voor de Grand Finale te Australie (Oktober 2014, $ 50,000-prijzengeld). Daarom kan een land dus nog steeds deelnemen aan het evenement met minder dan het vereiste aantal leden, maar de accommodatie kosten zijn bij de gekwalificeerde spelers voor eigen rekening en de accomodatie dient ook door de spelers zelf geregeld te worden. In aanvulling op deze , de CPO is altijd verantwoordelijk voor de uitbetaling van het AU $ 2.000,- prijzengeld per kwalificatietoernooi in uw land .

Sommige CPO ’s zijn er reeds in geslaagd om hun 6 kwalificatiewedstrijden te laten sponsoren, dit is een uitstekende manier om vooruitgang te boeken met de registraties en evenementen binnen uw land en zo uw inkomsten te verhogen .

Contacteer ons per e-mail op info@worlddartsgroup.com als u geïnteresseerd bent om een CPO te worden. (Bij voorkeur in het Engels).

Bedankt voor uw aandacht en met vriendelijke groet,

David Platt

Chairman of the World Darts Group

http://www.worlddartsgroup.com