Home Nederland Hoofdnieuws We gaan weer starten “Superleague hoofdklasse speelweek 1”

We gaan weer starten “Superleague hoofdklasse speelweek 1”

superleaguenederland

Zo de spelers hebben twee maandjes rust gehad omtrent de superleague hoofdklasse. Vorige week kwam de kampioen van de hoofdklasse, Oranjebar Mariahout, al in aktie voor de Raymond van Barneveld schaal. Deze werd met 7-3 gewonnen van LaCo kampioen DBA. Ook dit jaar zal het zeker weer een spannend seizoen worden.

 

 

 

 

Blue Fingers Wapenveld – The Legend Sneek 1 (6-4)
Blue Fingers heeft zich versterkt met Ron Meulenkamp bij The Legend is Henk Westerhof overgekomen van The Specials uit Groningen. Voor de rest bleven beide teams aardig gelijk aan vorig seizoen en deze wedstrijd zal dus waarschijnlijk een gelijk opgaande strijd worden.

L&L Nederhemert 1 – Café Taekema Coevorden (7-3)
L&L heeft zich voor dit seizoen versterkt met o.a. Kim en Ronny Huybrechts uit Belgie. Voor de rest bleef het team hetzelfde waardoor ze ook dit jaar een gooi naar de titel zullen gaan gaan doen. Bij Taekema uit Coevorden kwam Johnny Oken de gelederen versterken en met Jan Dekker in vorm en Albertino Essers in de gelederen en je hebt gewoon een sterk team die zich zeker wel kunnen handhaven of dit ook gebeurt is van veel factoren afhankelijk.

Real Magic, Tilburg – Oranje Bar 1 Mariahout (2-8)
Promovendus Real Magic gaat het dit seizoen denk ik niet reden. Ik denk dat team te weinig spelers heeft van hoofdklasse capaciteit en ja daar wordt je tegen een team als Oranjebar Mariahout op afgerekend. Oranjebar versterkte zijn team met Hermie van Orsouw en Marcel Blik maar zag dus wel Kim Huybrechts vertrekken.

Dart Team Venlo – Havenzicht 1 Ridderkerk (4-6)
Dart Team Venlo zonder captain Nicole, oh oh als dat maar goed komt haha. Nee zonder dollen, beide teams zijn gewaagd aan elkaar en zullen beide mee willen gaan doen om het kampioenschap. Oftewel starten met een overwinning is dan wel belangrijk. Wie deze wedstrijd wint is ik denk dan toch Havenzicht.