Home Nederland Hoofdnieuws Wedstrijdverslag Super League cafe Kremer – Nightlife

Wedstrijdverslag Super League cafe Kremer – Nightlife

SL-wedstrijdverslag

Het superleagueteam van cafe Kremer moest na de vele festiviteiten het gewone leven weer oppakken door op zaterdag 21 jan de 9e speelronde af te werken in Almelo tegen Nightlife. Dit team dat troosteloos onderaan staat in de overgangsklasse mocht proberen om de punten in Almelo te houden. Het team bestond uit Peter Voskamp, Lesley Geertsma, Tim Rudolph en Jeroen Geerding mochten aantreden tegen Christian Kist, Maarten Pape, Michael Stoeten en Bjorn Bakker.

In een vol cafe Nightlife werd als eerste begonnen met de roundrobin. Hierin namen wij van Kremer na 2-0 achter hebben gestaan een 4-2 en 8-3 voorsprong en moesten nog 1 punt pakken voor 1-0 voor. Nightlife wist met 4 op eenvolgende overwinningen het nog spannend te maken ,maar gelukkig was het Michael die het 9e punt binnen haalde en een 9-7 winst op papier bracht. Maarten 3x, Christian 3x , Michael 2x en Bjorn 1x.  

Daarna volgden de singles. Als eerste was het Michael die mocht aantreden tegen Jeroen. Michael stond goed te gooien en kreeg bij een 3-2 voorsprong 3 matchpijlen voor 4-2. Helaas verzilverde hij deze niet en kon Jeroen gelijk maken en de 7e leg ook te winnen en Nightlife op 1-1 te brengen. De 2e single was het Bjorn die tegen een zeer goed gooiende Lesley het punt aan hun moest laten, Bjorn verloor met 4-1.De 3e single speelden Christian en Peter tegen elkaar en hierin kon je zien dat Christian niet zijn allerbeste darts liet zien(waar zou dat doorkomen) Christian verloor met 4-3 en al de credits voor Peter hij pakte de kansen . Wij van Kremer stonden nu met 3-1 achter en het was aan Maarten om de wedstrijd levendig te houden. In een zeer spannende wedstrijd tegen Tim werd ook deze partij in 7 legs beslist . Gelukkig was het Maarten die met dubbel 10 het 2e punt pakte voor ons. In de koppels waren wij van Kremer oppermachtig op de koppel van Christian/Michael vs Geerding/Geertsma na ,want hier moest een 2-0 achterstand recht gezet worden. Met 23/22/21 darts lukte dat. Maarten/Bjorn vs Geerding/Geertsma 3-1 , Maarten/Bjorn vs Peter/Tim 3-0 en Christian/Michael vs Peter/Tim 3-1.

Na deze koppels was de wedstrijd gewonnen en in de sologame mocht Marcel van Beem namens Nightlife aantreden tegen Michael. Michael wist deze partij met 4-1 te winnen en zo de eindstand bepalen op 7-3. Bijzonderheden: Michael 6x 180 en H.F 116/107/104 , Maarten 5x 180 en H.F 152, Christian 3x 180 en Bjorn 3x 180. Door deze overwinning blijven we aanhaken voor de top 3. Op zaterdag 11 feb wordt eruit gespeeld in Sneek tegen Legend 2.

Tekst Dinand Kist