Wesley Harms vanaf heden opgenomen in het MariFlex Darts Team Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wesley Harms vanaf heden opgenomen in het MariFlex Darts Team

Wesley Harms vanaf heden opgenomen in het MariFlex Darts Team

Sinds vandaag telt het professionele dartsteam in Nederland, het MariFlex Darts Team, zeven spelers. Het team waarvan MariFlex Group of Companies uit Vlaardingen de sponsor is werd gevormd door de twee Engelse dartsiconen Tony O’Shea en Darryl Fitton, en de talentvolle Nederlandse spelers, Willy van de Wiel, Joey ten Berge, Jan Dekker en Jimmy Hendriks.

Vandaag komt er nu een zevende talentvolle speler bij, Wesley Harms. Deze 28-jarige darter uit het Noordhollandse Barsingerhorn trok begin dit jaar al de aandacht met het bereiken van de halve finale tijdens zijn debuut op het Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green Engeland. Daarna schreef “Sparky”, wat zijn bijnaam is, diverse internationale toernooien op naam en recent won hij met het Nederlands team in Turkije de Europe Cup titel voor teams en wonnen de Nederlanders het overall klassement.

Komende dagen doet Wesley mee aan het prestigieuze dartstoernooi The Grand Slam of Darts in Wolverhampton te Engeland waar hij een droomstart maakte door de nummer 9 van de PDC-ranking, Terry Jenkins te kloppen. Ruud Cogels, één van de directeuren van MariFlex Group of Companies was hierbij aanwezig en bood na afloop Wesley aan om toe te treden in het MariFlex Darts Team. De keuze was snel gemaakt door Wesley die door dit sponsorcontract de komende tijd onbezorgd zijn tijd kan besteden aan darts en aan zijn ambitie, een absolute wereldtopper te worden, vorm geven kan.

Over enkele weken is Wesley, samen met 4 teamgenoten te zien op het podium van het Zuiderduin Masters dartstoernooi in Egmond aan Zee en begin januari gaat hij proberen om op het podium van Lakeside een ronde verder te komen dan begin dit jaar.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws