Wesley Plaisier de beste tijdens derde speeldag OSR 38, Mol tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wesley Plaisier de beste tijdens derde speeldag OSR 38, Mol tweede

Wesley Plaisier de beste tijdens derde speeldag OSR 38, Mol tweede

Het aantal deelnemers voor de derde speeldag van 38e Oranjebar Super Ranking bleef deze week steken op 29 deelnemers die gezamenlijk de strijd aangingen voor ranking punten, prijzengeld en inhoud van de Mysterie Box.

Vanwege de dalende tempratuur en doordat het iets minder druk was waren de omstandigheden waarin gespeeld moest worden een flink stuk aangenamer. Voor de toernooileiding was het ook wat overzichtelijker en voor de spelers betekende het dat er i.p.v. de b.o.3 van de laatste weken er weer b.o.5 kon worden gespeeld in de groepsfase. Het gehele toernooi was zoals gewoonlijk volledig te volgen via: https://tv.dartconnect.com/eventmenu/oranjebarsuper38e01.

Nadat de 29 deelnemers waren gescheiden in deelnemers aan de winnaars- en verliezersronde mochten er in het hoofdtoernooi 18 spelers deelnemen. Hiervan bleven Wesley Plaisier, Jimmy van Schie, Dennis van der Steen, Davy van der Zande, Damian Mol, Levy Frauenfelder, Daan Bastiaansen en Ruud Kuijten over bij de laatste acht waarna onderstaande halve finales en finale voortvloeiden;

Halve finales:
Damian Mol vs Davy van der Zande 4-1
Wesley Plaisier vs Daan Bastiaansen 4-3

Finale:
Wesley Plaisier vs. Damian Mol 5-3

In de verliezersronde gingen derhalve 11 spelers van start om alsnog een goed resultaat te halen en kans te blijven maken op de inhoud van de Mysterie Box. De laatste acht in de verliezersronde waren; Peter van den Broek, Frans Swinkels, Kyana Frauenfelder, Stijn Donkers, Desiree Geel, Joost van Bree, Natasja van der Steen en Thomas Thijs. In de halve finales en finale zagen we de volgende spelers terug;

Halve finales:
Peter van den Broek vs. Joost van Bree 3-0
Stijn Donkers vs Desiree Geel 3-0

Finale:
Peter van den Broek vs. Stijn Donkers 3-1

Uitslag OSR#38 kwalificatiedag 03; 1. Wesley Plaisier 2. Damian Mol 3. Daan Bastiaanse en Davy van der Zande.

In totaal werden er zestien 100+ finishes en 41 maximale scores van 180 genoteerd. De Mysterie Box bleef opnieuw gesloten daar de winnende 110 finish niet werd uitgegooid.

Hoge Finishes (100+)

102 door Desiree Geel

104 door Rob van der Zanden

106 door Thomas Thijs

107 door Oswin Streden

111 door Toby Vossen en Jimmy van Schie

112 door Lincy Gloudemans en Wesley Plaisier

115 door Toby Vossen en Dennis van der Steen

117 door Wesley Plaisier, Stijn Donkers en Ruud Kuijten

120 door Wesley Plaisier

142 door Danny van Trijp

170 door Wesley Plaisier

Maximale scores

1x door Frans Swinkels, Lincy Gloudemans, Roel Geelen, Kyana Frauenfelder, Tim Pennings, Levy Frauenfelder, Toby Vossen, Marc Vleghert en Maikel Verberk

2x door Mike Jansen, Ruud Kuijten en Dennis van der Steen

3x door Peter van den Broek en Danny van Trijp

4x door Daan Bastiaansen, Davy van der Zande, Jimmy van Schie en Wesley Plaisier

5x door Damian Mol

De volgende kwalificatie dag van de 38e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 20 september 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:15 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws