Wesley Plaisier ongenaakbaar in Dikke Maatjes, Van Toorn tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wesley Plaisier ongenaakbaar in Dikke Maatjes, Van Toorn tweede

Wesley Plaisier ongenaakbaar in Dikke Maatjes, Van Toorn tweede

Wesley Plaisier won op overtuigende wijze een nieuwe editie van het Dikke Maatjes Moneytoernooi. Hij versloeg in de finale zijn koppelmaat Cees van Toorn (‘s middags wonnen zij samen een koppeltoernooi) met liefst 6-1. De verliezersronde was een prooi voor Wesley Boonstra.

Zaterdagavond 22 Juni stond er weer een Moneytoernooi op de agenda. 32 mensen waren aanwezig en streden in 8 poules van 4 voor de plaatsen in de winnaars en verliezersronde. In de poules stonden al leuke wedstrijden op papier en werd er bij vlagen een hoog niveau gehaald.

Bij de laatste 16 stonden al direct leuke wedstrijden. Cor Ernst versloeg Ronald Visser en Freddy de Geus versloeg Jeroen van Die. Voor zowel Freddy als Cor waren dit hun laatste winstpartijen deze avond. Freddy moest het in een kraker met 4-3 afleggen tegen Wesley Plaisier, Cor Ernst verloor met dezelfde cijfers van Erik van Rijswijk. In de halve finale verloor Wesley Plaisier nog de eerste leg van Erik van Rijswijk maar daarna was hij los en won simpel met 5-1.

In de onderste helft van het schema ging de halve finale tussen Cees van Toorn en Niels Alblas. Het zat heel kort op elkaar en beide hadden veel moeite de beslissende laatste leg uit te gooien. Dat deed uiteindelijk Cees van Toorn (5-4).

De finale was niet echt spannend, Wesley en Cees wonnen eerder die dag samen een koppeltoernooi en speelden nu samen de finale. In een rap tempo was deze finale klaar met o.a. 2x 180 was Wesley veel te sterk voor Cees en won afgetekend met 6-1.

De verliezersronde werd gewonnen door Wesley Boonstra, hij versloeg Stephan Engelmoer met 3-1 Voor meer informatie over de komende toernooien in Dikke Maatjes kijk op www.kokkie501.com

Uitslagen:

Winnaarsronde:
Kwartfinale:
Cor Ernst – Erik van Rijswijk 3-4
Freddy de Geus – Wesley Plaisier 3-4
Cees van Toorn – Henk Hansen 4-2
Mitchell van Schuckmann – Niels Alblas 0-4

Halve Finale:
Erik van Rijswijk – Wesley Plaisier 1-5
Cees van Toorn – Niels Alblas 5-4

Finale:
Wesley Plaisier – Cees van Toorn 6-1

Verliezersronde:
Halve Finale:
Stephan Engelmoer – Menno Bakker 3-1
Marco van Winsen – Wesley Boonstra 1-3

Finale:
Stephan Engelmoer – Wesley Boonstra 1-3

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws