Home Nederland Hoofdnieuws Wesley Plaisier wint het Open Oosterhout, Van der Veer is tweede

Wesley Plaisier wint het Open Oosterhout, Van der Veer is tweede

dartsbord

Rond 20:15 begonnen we met de 1ste Open Oosterhout Single met 43 deelnemers. Ook in de poule fase was er al een poule die er uit sprong met onderandere Dennie Struijs,Peter Nuis en Michael van Ginneke. Dat betekende dus voor Dennie struijs dat hij door ging naar de verliezersronde. Vanaf de knockout fase was het de ene spannende partij naar de ander.

Uiteindelijk wist Wesley de Finale te halen door te winnen van John van Vugt,Alex Oostenburg en Peter Nuis Ook Peter van der Veer wist de finale te halen door te winnen van Freddy de Geus, Michael van Ginneke en Mitchell Stockkmann. Uiteindelijk zijn Mitchell Stuckmann en Peter Nuis 3de geworden in de winnaarsronde.

 In de finale kwamen Wesley Plaisier en Peter van der Veer elkaar tegen, de stand ging gelijk matig op. Alleen wist Wesley aan het langste eind te trekken. In de verliezersronde wist Marco Priest de finale tehalen door te winnen van Frank van Dortmund ,Bas Chirivi en Johan Onstenk. Maar omdat Dennie struijs ook in de verliezersronde zat betekende dat hij te sterk is voor de verliezersronde en ging gemakkelijk door naar de finale door te winnen van Sander van Dongen,Sander van Ooyen en Jord Lapidaire.

Dus ook de finale van de verliezersronde werd eenvoudig gewonnen door Dennie Struijs.

In de Poule fase is er door Melroy Klein 170 uit gegooid die ook als enige gegooid werd door hem op die avond. De meeste 180ers werden gegooid weer door Freddy de Geus 5 maal.

Eind uitslagen:
Winnaarsronde
3/4 : Mitchell Stuckman & Peter Nuis
2de : Peter van der veer
1ste : Wesley Plaisier

Verliezersronde
2de : Marco Priest
1ste : Dennie Struijs

Het was een geslaagd toernooi. En hopen jullie de volgende x allemaal weer te zien.