Home Nederland Hoofdnieuws Wie wint het Open Mariahout 2012 op 15 juni aanstaande?

Wie wint het Open Mariahout 2012 op 15 juni aanstaande?

Marcel Blik

Op vrijdag 15 juni zal er wederom een Open Mariahout plaats vinden. Voor, in en rondom het sfeervolle Oranjebar in Mariahout zal het die wemelen van darters van alle niveaus en windstreken. Er is een totale prijzenpot van € 1.500,- beschikbaar gemaakt, daarbij zal de winnaar van heren maarliefst € 400,- ontvangen. En waar er op veel toernooien géén damestoernooien meer zijn, wordt er in Mariahout juist extra aandacht aan gegeven met een eerste prijs van € 200,- voor de winnares van het damestoernooi.

In 2010 gingen de titels naar Marcel Blik en Irina Armstrong , vorig jaar was de winst voor Willy van de Wiel en Aileen de Graaf, zullen zij dit jaar weer het podium staan in Mariahout? Vanwege de drukte op het Open Oranjebar en het daaruit volgende ruimtegebrek, is er voor gekozen om tijdens het Open Mariahout een grote tent voor de Oranjebar te plaatsen. Hierdoor wordt er extra ruimte gecreëerd en uiteraard zullen hierin ook de nodige dartbanen geplaatst worden.

De voorinschrijving voor het Open Mariahout is inmiddels geopend en is mogelijk via www.sterkdarts.nl. Voorinschrijving kost € 7,50 en inschrijven op de speeldag zelf is ook mogelijk tot 20:00 en kost dan € 10,-

In overleg met de organisatie is besloten om een beter verloop te kunnen garanderen door de wedstrijdleiding van Dart Youngstars Management over te dragen aan SterkDarts. De wedstrijdleiding zal dus verzorgd worden door de toernooispecialisten van SterkDarts. Het toernooi is dan ook onderdeel van de “SterkDarts Tour”. Er is in Mariahout plaats voor 128 heren en 32 dames. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft.
.