Home Nederland Hoofdnieuws Wilco Vermeulen schrijft het Open Wijk en Aalburg op zijn naam

Wilco Vermeulen schrijft het Open Wijk en Aalburg op zijn naam

Open

Wilco Vermeulen heeft het Open Wijk en Aalburg op zijn naam geschreven door in een spannende finale Peter Nuis te verslaan met 6–4. De cruciale leg in deze finale was de 6e leg waarbij Wilco op een 2-4 achterstand dreigde te komen, dat gebeurde echter niet omdat hij middels een mooie “shanghai” 120-finish er 3-3 van maakte, terwijl Peter Nuis op een mooie uitgooi stond te wachten. Daarna maakte Vermeulen de partij met onder andere 2x een 180 score vakkundig af.

In de verliezersronde was “The Goose” Arie van Golen de sterkste, hij walste in de finale over lokale favoriet Mari Mans heen (5–0) Ook wist “The Goose” in de verliezers-finale de hoogste finish van de hele avond te noteren, namelijk 148. Voor de 2e keer op een rij was bij een brutus-darts toernooi na de voorinschrijving het maximale aantal deelnemers al bereikt en kon er op de dag zelf niet meer worden ingeschreven.

Het volgende open toernooi dat meetelt voor de brutus-darts tour is Open RKC-waalwijk op 17 maart ( inmiddels al 30 voorinschrijvers ). Ons advies is om niet te lang te wachten met voorinschrijven, want bij 80 deelnemers is ook hier het maximaal aantal deelnemers bereikt (www.brutus-darts.eu)

De uitslagen:

Kwartfinale winnaarsronde
Jesper Puister – Wilco Vermeulen 1-4
Ron Schouten – Marco Smit 4-3
Peter Nuis – Arjan Korteland 4-2
Danny Struijs – Arjan van Wijk 4-3

Halve finale winnaarsronde
Wilco Vermeulen – Ron Schouten 5-1
Peter Nuis – Danny Struijs 5-3

Finale winnaarsronde
Wilco Vermeulen – Peter Nuis 6-4

Halve finale verliezersonde
Mari Mans – Sander van Ooijen 4-0
Arie van Golen – Yoeri Duijster 4-3

Finale verliezersronde
Mari Mans – Arie van Golen 0-5
.