Win EK-shirt van Kim Huybrechts met veel bekende handtekeningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Win EK-shirt van Kim Huybrechts met veel bekende handtekeningen

Win EK-shirt van Kim Huybrechts met veel bekende handtekeningen

Kim Huybrechts heeft samen met Dave Joacim en Steven De Brucker en zijn Dana Verhaegen het idee opgevat om de jeugdspelers van België een duwtje in de rug te geven via financiële steun. Naast een toernooi kwam Dana op het idee om het dartshirt welke Kim tijdens de kwartfinale van het EK droeg te verloten. Hij had die meegenomen naar Hamburg en laten signeren door onder andere Taylor, Lewis, Whitlock, Nicholson, Webster, Van Gerwen, Van Barneveld, Anderson, Thornton en nog veel meer toppers.

Om kans te maken op dit shirt kun je deelnemen aan een loterij. Deze loten zijn te koop bij de jeugdspelers en de oprichters. Zij zullen op verscheidene toernooien hun ronde doen om te verkopen. Dus Belg of niet, koop een lotje als je hen ziet, het kost maar 2 euro per lot.

Het is een unieke kans om eigenaar van zo'n shirt te worden. De trekking zal plaatsvinden op 30 april aanstaande. De winnaar van deze loterij zal via deze website bekend worden gemaakt.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws