Winnaars PC Finals Dartpoule zijn bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Winnaars PC Finals Dartpoule zijn bekend

Winnaars PC Finals Dartpoule zijn bekend

Van de 172 deelnemers aan de dartpoule hadden slechts 2 deelnemers Paul Nicholson als winnaar voorspeld. Een zeer ruime meerderheid van 83,7 procent voorspelde Phil Taylor als winnaar. Het aantal deelnemers aan de dartpoule lag nog iets hoger maar door de verhuizing naar een nieuwe en grotere server zijn er klein aantal voorspellingen niet meegenomen in de rankingstand.

De winnaar van de Player Championship Finals Dartpoule is Jordy Jozee geworden met maar liefst 120 punten. Hiermee wint hij 1e prijs, namelijk een set targetpijlen dat beschikbaar is gesteld door berkerssport.nl. Op de tweede plaats is Craig Wilson geëindigd met 114 punten en daarmee wint hij een Harrows Matrix dartbord dat beschikbaar is gesteld door sterdarts.nl. Op de derde plaats zijn Henk Kuiper en Patrick Langenbach geëindigd waardoor er een loting heeft plaatsgevonden. Hieruit is Patrick Langenbach als winnaar gekomen die hiermee de unieke dartbord klok wint die beschikbaar is gesteld door dartfreakz.nl. Alle winnaars worden per e-mail benadert.

1e: Jordy Jozeen: Set targetpijlen - beschikbaar gesteld door www.berkerssport.nl
2e: Craig Wilson: Harrows Matrix dartbord - beschikbaar gesteld door www.sterdarts.nl
3e: Patrick Langenbach: Unieke dartbord klok - beschikbaar gesteld door www.dartfreakz.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws