Woensdag is laatste dag voorinschrijving Hemeco Open 2012 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Woensdag is laatste dag voorinschrijving Hemeco Open 2012

Woensdag is laatste dag voorinschrijving Hemeco Open 2012

Woensdag 22 augustus is de laatste dag dat je je kunt voorinschrijven voor het Hemeco Open Darts Toernooi 2012. Alle spelers die zich voor 23:59 uur die dag zich ingeschreven hebben dingen nog mee naar de gratis laptop. De inschrijvingen blijven geopend tot een uur voor aanvang van de diversen toernooien. Dat wil zeggen dat je via de website tot de avond ervoor kunt inschrijven, en zolang de lijst niet vol is kan je ook ter plaatse nog inschrijven. Inschrijvingen na woensdag 22 Augustus kunnen uitsluitend contant betaald worden in de speelgelegenheid.

Wij adviseren echter de spelers om niet zo lang te wachten, aangezien de kans bestaat dat je in de rij komt te staan om je prijzengeld alsnog contant te betalen.

Naast de VIP spelers die al bekend waren zoals bijvoorbeeld Tony West, Ted Hankey, John Walton, Jamie Caven, Gino Vos, Chris Mason, Toon Greebe en Co Stompe, zijn nu ook Wesley Harms en Michael van Gerwen toegevoegd aan de lijst met bekende deelnemers. Met enkele andere spelers wordt nog overlegd.

Het Hemeco Open vindt plaats van 24 t/m 26 augustus in Partycentrum de Kentering te Rosmalen, meer info op deze website.

Dartfreakz.nl zal ter plaatse aanwezig zijn voor live verslag, foto's en meer.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws