Home Nederland Hoofdnieuws Zaterdag 12 November het Oranjebar Autumn Open 2022

Zaterdag 12 November het Oranjebar Autumn Open 2022

Mariahout op zaterdag 12 november in de ban van het dartevenement “Oranjebar Autumn Open 2022”. Mariahout zal zaterdag 12 november weer vollopen met dartspelers, hun supporters en dartliefhebbers als het dart evenement “Oranjebar Autumn Open 2022” gaat beginnen. Het evenement bestaat uit een single toernooi met het format; 501, open in en dubbel uit. Maximaal 48 deelnemers zullen op deze zaterdag vanaf 20:00 uur starten in een vermoedelijk geweldig deelnemersveld zodat het ook voor de niet spelende dartliefhebber een mooie avond wordt daar er veel topwedstrijden gespeeld gaan worden.

Zaterdag 12 november vormt de Oranjebar in Mariahout opnieuw het decor voor een gezellige happening waar voor zowel heren als dames darters de mogelijkheid ligt om de gegarandeerde eerste prijs van €300,= te winnen of anders een gedeelte van het overige prijzengeld wat bestaat uit het totale inschrijfgeld dat door de organisatie aan de spelers wordt uitgekeerd. De wedstrijdleiding van het darttoernooi zal in handen zijn van SteenDarts.  Er zal om 20:00 uur gestart worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaarsronde en een verliezersronde met knock-out wedstrijden. De inschrijving voor deelname aan de Oranjebar Autumn Open 2022 kan tot op de wedstrijddag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

Zoals iedereen van de Oranjebar gewend is zal het aantal deelnemers (maximaal 48) en bezoekers van dit evenement allen kunnen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en
gratis parkeerplaatsen.