Home Nederland Hoofdnieuws Op 18 augustus “5e editie van ’t Kruikje Open Air Darts Tournament”

Op 18 augustus “5e editie van ’t Kruikje Open Air Darts Tournament”

Open_Air_t_Kruikje

Op zaterdag 18 augustus 2012 organiseert Tapperij ’t Kruikje in Nieuwegein de 5e editie van ’t Kruikje Open Air Darts Tournament! Voor dit evenement wordt een gedeelte van de gezellige Herenstraat afgesloten voor verkeer en worden er 12 professionele dartsbanen gecreëerd. De wedstrijden staan onder toezicht van een professionele wedstrijdleiding.

Buiten het deelnemersveld van 128 deelnemers zullen er een aantal dartprominenten aanwezig zijn. Zo zal Niels de Ruiter de presentatie verzorgen en wordt er een demonstratie gegeven door niemand minder dan dartslegende Co Stompé en Gary Robson. Op deze dag wordt er voor entertainment en muziek gezorgd voor jong en oud.

Naast een riante prijzenpot voor de gelukkige winnaars worden er diverse andere prijzen uitgereikt. Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website  www.kruikjesite.nl/openair. Op deze website kunnen deelnemers zich online inschrijven, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in te schrijven aan de bar bij Tapperij ’t Kruikje. Indien er op de dag van het toernooi nog deelnameplaatsen beschikbaar zijn, kan er ook op deze dag nog van 11.00 tot 12.00 uur ingeschreven worden.

Het toernooi start rond 12.30 uur!

Voor verdere informatie:
Tapperij ’t Kruikje
Herenstraat 2
3438 AJ Nieuwegein
030-6033076
b.g.g. 06-51223764

Wij hopen dat het net zo’n geslaagde dag wordt als de vorige jaren!
.