Home Nederland Hoofdnieuws Zon, zee, darts en plezier “20e Open Catalunya darts toernooi 2014”

Zon, zee, darts en plezier “20e Open Catalunya darts toernooi 2014”

Voor iedereen die nog niet besloten heeft wat te doen deze vakantie, en eventueel een goedkope vakantie wil combineren met darts hebben we de ideale oplossing. Vanaf 30 Augustus t/m 06 September word er in Calella Spanje het 20e Open Catalunya darts toernooi 2014 georganiseerd.

Er word single Heren en Dames, koppel Heren en Dames en Triple Mix gespeeld welk bij de reis is inbegrepen, personen die geen darts spelen hebben een goedkoper tarief. Ook vinden er de diverse money in= money out toernooien plaats op de diverse dagen waarvoor je je terplekke kunt inschrijven. Ook in de avond uren word er in diverse kroegen gedart, dus voor iedereen is er wel iets te doen, niks moet maar alles mag.

Dit evenement word bezocht door spelers (zowel recreant als serieuzere darters) uit diverse landen zoals, Zweden,Denemarken, Belgie, Duitsland, Engeland, Schotland, Wales, Spanje, Frankrijk, Åland, Finland, Noorwegen, Luxemburg, Nederland en dit jaar verwelkomen we tevens een groep uit Turkije.

Het is ook de ideale combinatie voor gezinnen, ook kinderen kunnen mee voor een leuke vakantie. Tevens maken diverse mensen gebruik ervan die niet mee darten, maar wel erbij willen zijn, of gewoon om een goedkope vakantie te hebben.

Dit evenement vind plaats in het mooie  en warme (rond die tijd constant boven de 30 graden) Calella in La Fabrica. Er word gedart op bepaalde dagen en de rest van de dagen zijn lekker vrij. Mooi verzorgde hotels met zeer goed eten, vriendelijk personeel  en mooie accommodaties, zowel in 3 sterren als in 4 sterren opties, Half pension, Vol pension en All In , alles is mogelijk.

Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om extra dagen te boeken, zowel van te voren als erna tegen een goedkoop tarief, bijna alles is mogelijk. Dus je kunt je vakantie zo lang maken als je wilt.

Ook kunnen we jullie inschrijven voor het Winmau Open Catalunya welk gespeeld gaat worden op Vrijdag 05 September ( Blind Draw koppel toernooi) en op Zaterdag 06 September Winmau Single toernooi heren en dames.

Bezoek ook eens de website : http://www.opencatalunyadarts.eu/

Voor meer info en boekingen gaarne contact opnemen met EVB Infynity, Via mail info@infynity.nl of telefoon: 0031 6 14 80 37 49

De inschrijving voor dit super mooie evenement sluit op 31 Juli, vele zijn jullie al voor gegaan. Dus hebben jullie zin in darts en veel zon, twijfel niet en neem contact met ons op.  Klik hier voor het programma (onderaan)

Mvgr
EVB Infynity