Home Partner pagina's Adro Parket

Adro Parket

AdroParket_bedrijfslogo

Adro Parket is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in het onderhoud en het plaatsen van Uw parketvloer, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit, advies en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!

Als leverancier van Weitzer Parkett hebben wij dan ook het grootste parket assortiment van Europa.

Adro Parket is sinds 2001 werkzaam in de branche en sindsdien een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd.

Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor u uitgevoerd. Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met u hieromtrent opnemen!

Als u contact op wilt nemen met Adro parket dan kan dat via onderstaande gegevens. LET OP geef aan dat je deze reclame hebt gezien op Dartfreakz en ontvang 10% korting op de totaal prijs!!!!!!

Adro Parket
Marshallstraat 19
6441 JW Brunssum
Telefoon: 045-5640683
Mobiel: 06-10120916
E-mail: info@adroparket.nl
Website: http://www.adroparket.nl