Home PDC 7 Nederlanders reizen af naar het Engelse Crawley

7 Nederlanders reizen af naar het Engelse Crawley

barneveld

Er zullen komend weekend zeven Nederlanders afreizen naar het Engelse Crawley waar op zaterdag een Players Championship afgewerkt zal worden en op zondag de 4e UK Open Qualifier gespeeld zal worden. Voor ‘Barney’ is het de eerste keer dat hij actief is op de vloertoernooien in 2010. De Nederlander had tot nu toe alle vloertoernooien laten schieten en leek ook niet van plan om daar verandering in te brengen maar zal dan toch zijn opwachting gaan maken in Crawley. Naast van Barneveld zien we in actie Stompe, Greebe, Klaasen, Vd Voort, Van Gerwen en Michels. Roland Scholten zal dit weekend overslaan.

Naast de Nederlanders zijn er natuurlijk ook weer vele toppers aanwezig. Zo zullen o.a. actief zijn: Mark Walsh, James Wade, Mervyn King, Mark Webster, Andy Hamilton, Ronnie Baxter, Simon Whitlock, Paul Nicholson, Robert Thornton, Mark Dudbridge, John Part, Jamie Caven, Colin Osborne, Colin Lloyd, Adrian Lewis en Kevin Painter.

Premier League of Darts deelnemers Phil Taylor en Terry Jenkins zullen afwezig zijn in Crawley. Beiden hebben er voor gekozen om dit weekend rust te houden.