ADO 2e ronde middag: Steve West onderuit in spannende wedstrijd PDC
PDC

ADO 2e ronde middag: Steve West onderuit in spannende wedstrijd

ADO 2e ronde middag: Steve West onderuit in spannende wedstrijd

Het is Steve West niet gelukt in Wenen om zich bij de laatste 16 te voegen. Newton wint een hoogstaande wedstrijd tussen beide met 6-4. Brendan Dolan, Dennis Smith, Kevin Mcdine, Ronnie Baxter, Dave Chisnall, Wes Newton en Robert Thornton wonnen vanmiddag tijdens het Austrian Darts Open. Dit is een van de toernooien die tot de European Tour behoren.

Tweede ronde
Kevin Dowling - Brendan Dolan 4-6
Peter Wright - Dennis Smith 5-6
Kevin McDine - Andy Smith 6-3
Ronnie Baxter - Terry Jenkins 6-5
Joe Cullen - Stuart Kellett 6-1
Dave Chisnall - Jamie Caven 6-5
Wes Newton - Steve West 6-4
Steve West begint zeer sterk aan deze wedstrijd en zet met een 13- en 14- darts finish Newton op 2-0 achterstand. Een mooie 129 finish zet ook Newton op de kaart. Newton komt weer naast West en gooit een 12- darter om op 3-2 voor te komen. Via dubbel 8 weet Newton de 4e leg op rij te winnen, West slaat terug met een 12 darter 4-3. Newton gooit ook een 12- darter om op 5-3 te komen. Steve West komt nog op 5-4 en raakt een maximale 180 maar mist twee belangrijke pijlen voor 5-5. Wes Newton gooit zichzelf via tops naar de overwinning en een plek in de volgende ronde.

Robert Thornton - Mark Walsh 6-4

Klik hier om naar het livescore centre van de PDC te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws