Raymond van Barneveld verslaat Phil Taylor met 119,27 gemiddeld PDC
PDC

Raymond van Barneveld verslaat Phil Taylor met 119,27 gemiddeld

Raymond van Barneveld verslaat Phil Taylor met 119,27 gemiddeld

Vanavond kwam Raymond van Barneveld uit tegen Phil Taylor terwijl ze in werkelijkheid 450 kilometer van elkaar verwijderd waren. Het werd een prachtig duel welke uiterst spannend werd.

Zo kwam de Nederlander nog heel dicht bij een 9-darter zoals hier is te zien. Hij kwam terug van een 3-6 achterstand om de winst alsnog naar zich toe te trekken met 7-6.

Barney noteerde een gemiddelde van maar liefst 119,27 tegen 118,09 voor Phil Taylor. The Power had al het hoogste verliezend gemiddelde op zijn naam staan in steel darts en nu ook in soft tip darts. Tweemaal was dit bovendien tegen Raymond van Barneveld.

Iedere 180-er was 1.000 pond waard voor het goede doel en daar werden er in totaal 15 van gegooid. De wedstrijd bracht alleen hiermee dus al 15.000 pond op voor NHS. Daarnaast ware de 180-ers (5x) van Raymond van Barneveld ook nog goed voor opbrengst dat gaat naar het goede doel.

De wedstrijd is hier volledig terug te kijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws