Home PDC Alsnog een streep door Premier League-avonden Ahoy dit jaar

Alsnog een streep door Premier League-avonden Ahoy dit jaar

2019-03-27 PDC Premier league Ahoy woensdag

De PDC heeft bekendgemaakt hoe de Premier League dit jaar zal worden afgespeeld. Opvallend hierbij is dat er alsnog een streep is gegaan door de Premier League avonden in Ahoy.

De nieuwe speeldata voor Ahoy Rotterdam werd 9 en 10 september maar uiteindelijk heeft de PDC toch voor een andere oplossing gekozen.

De speelavonden in Birmingham, Belfast, Leeds, Berlijn en Rotterdam zijn van de kalender gehaald en verplaatst naar 25 tot en met 30 augustus. De Premier League-deelnemers spelen dan zes dagen achter elkaar, achter gesloten deuren, in de Marshall Arena in Milton Keynes.

Premier League Ahoy in 2021
Volgend jaar zal het Premier League circus weer afreizen naar Nederland, maar in tegenstelling tot voorgaande jaren zal er slechts 1 avond worden gespeeld in plaats van twee dagen achter elkaar.

Toeschouwers die dit jaar een kaartje hadden gekocht voor donderdag 10 september kunnen voor 14 augustus hun geld terugvragen of hun kaartje bewaren voor volgend jaar. Fans met een kaartje voor woensdag 9 september krijgen hun geld automatisch terug, omdat die avond in 2021 niet gespeeld zal worden.

Het vernieuwde speelschema voor 2020 is hieronder in te zien.