Home PDC Anderson donderdag niet in actie, wijziging schema Premier League

Anderson donderdag niet in actie, wijziging schema Premier League

Gary Anderson zal a.s. donderdag bij de 8e speelweek van de McCoy’s Premier League niet in actie komen omdat zijn vader onlangs is overleden. De titelverdediger komt in de uitverkochte Motorpoint Arena in Cardiff niet in actie omdat zijn vader op die dag begraven zal worden in Schotland. 

Als gevolg van de afwezigheid van Gary Anderson zal de regerend wereldkampioen Adrian Lewis 2 keer in actie komen in Cardiff. Lewis opent de avond met een wedstrijd tegen Andy Hamilton en hij besluit het bal met de wedstrijd die oorspronkelijk al gepland stond tegen Raymond van Barneveld. Anderson zal op zijn beurt in week 10 twee keer in actie komen in de Motorpoint Arena in Sheffield, op donderdag 12 april. Anderson begint de avond dan met de wedstrijd tegen James Wade en mag het bal dan besluiten met een wedstrijd tegen Andy Hamilton. 

Als eerbetoon aan de zaterdag overleden Schotse legende Jocky Wilson zal voorafgaand aan de wedstrijden een minuut lang applaus klinken in de Motorpoint Arena in Cardiff. 

De wijzigingen in het speelschema en de huidige stand en voorgaande uitslagen zijn allemaal terug te vinden in de Premier League Toernooizone 2012.

Update speelweek 8 en 10 Premier League 2012:


Week 8, donderdag 29 mrt (Motorpoint Arena, Cardiff)

Adrian Lewis v Andy Hamilton
James Wade v Simon Whitlock
Kevin Painter v Phil Taylor
Raymond van Barneveld v Adrian Lewis

Week 10, donderdag 12 apr (Motorpoint Arena, Sheffield)
James Wade v Gary Anderson
Simon Whitlock v Kevin Painter
Phil Taylor v Raymond van Barneveld
Andy Hamilton v Gary Anderson
.