ADO 1e ronde avond: "Klaasen, van Gerwen en van Barneveld door" PDC
PDC

ADO 1e ronde avond: "Klaasen, van Gerwen en van Barneveld door"

ADO 1e ronde avond: "Klaasen, van Gerwen en van Barneveld door"

Helaas moest van der Voort afhaken in Wenen. De Nederlander verloor van de Schot Thornton. Leon de Geus ging onderuit tegen Walker en Jelle Klaasen wist nipt de overwinning naar zich toe te trekken tegen Steve Hine. Mighty Mike had geen moeite met Tabern en ging relatief eenvoudig met 6-1 naar de volgende ronde. Steve West die jarenlang in Nederland woonde versloeg Colin Osborn en de Belg tevens grote broer van The Hurricane Huybrechts kwam ver tegen Wade maar net niet ver genoeg. Ronny verloor nipt. De afsluiter van de avond was voor The Man, van Barneveld versloeg de Spanjaard Antonio Alcinas nadat hij kansloos 5-2 achter kwam!

Hoofdpodium
Gary Anderson v John Bowles 6-3
Mark Walsh v Christian Kallinger 6-3
Erwin Friedl v Steve Beaton 4-6

Robert Thornton v Vincent van der Voort 6-5
Het is de Nederlander net niet gelukt Thornton te verslaan. Met 6-5 wist de Schot de wedstrijd te winnen nadat van der Voort 0-3 voor wist te komen maar de wedstrijd alsnog uit handen te geven.

Andy Smith v Mensur Suljovic 6-1

Leon De Geus v Jim Walker 1-6
Met 6-1 is Leon de Geus onderuit gegaan tegen een ontketende Jim Walker die met een gemiddelde van 102.98 de Geus achter zich liet.

Jelle Klaasen v Steve Hine 6-5
Afgelopen weekend in Wiganliet El Matador zien terug te zijn door de runner-up titel op te eisen. Met 6-4 was afgelopen weekend Jabba Caven net te sterk. Vandaag in Wenen laat Klaasen zijn vorm opnieuw spreken door af te rekenen met Steve Hine. In de volgende ronde wacht Thomas Seyler die met 2-6 Arron Monk versloeg.

Michael van Gerwen v Alan Tabern 6-1
Mighty Mike zet zijn goede vorm door. Alan Tabern blijft vertwijfeld achter met een 6-1 nederlaag. De Nederlander had geen hoge finishes en zelfs geen maximale 180 nodig om niet een keer in de problemen te komen.

James Wade v Ronny Huybrechts 6-5
Ronny Huybrechts wist het James Wade lastig te maken, de wedstrijd ging tot aan de beslissende leg. The machine mocht de 11e leg beginnen en trok de overwinning nipt met 6-5 naar zich toe waarmee het avontuur van de spontane Belg in Wenen ten einde is.

Raymond van Barneveld v Antonio Alcinas 6-5
Antonio Alcinas loopt al snel weg van de Nederlander, van Barneveld gooit in leg zes twee keer een 180 score maar mist om er een perfecte leg van te maken. Wel is de leg binnen om in de wedstrijd te blijven. (4-2) De Spanjaard komt op 5-2 waarna hij in leg acht zes wedstrijdpijlen laat liggen. The man als eerste met een 180-140 score op een finish kan met moeite de leg binnen houden voor 5-3. Als de Hagenees ook leg negen en tien weet binnen te harken begint hij aan de beslissende leg. Een 5-2 achterstand word omgebogen naar een 6-5 overwinning van de vijfvoudig wereldkampioen van Barneveld.

Tweede podium
Wayne Jones v Campbell Jackson 6-4
Brendan Dolan v Joe Murnan 6-3

Colin Osborne v Steve West 3-6
Steve West speelde een sterke partij met onder andere een 125 finish en liep uit naar 5-2. Osborn kreeg een kansje en benutte die om in leven te blijven en 5-3 te maken. Het mag niet meer baten voor Osborn als West met 6-3 het boek dicht gooit.

Arron Monk v Tomas Seyler 2-6
Stuart Kellett v Darren Webster 6-4
Jamie Caven v Bernd Roith 6-2

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws