Barney speelt vanavond in gloednieuw shirt tegen Simon Whitlock PDC
PDC

Barney speelt vanavond in gloednieuw shirt tegen Simon Whitlock

Barney speelt vanavond in gloednieuw shirt tegen Simon Whitlock

Vanavond staat voor Raymond van Barneveld het duel met Simon Whitlock op het programma tijdens de 11e speelweek van de Premier League of Darts. Hierin zal de Nederlander aantreden in een gloednieuw shirt waarbij de Haagse kleuren zijn geïnspireerd door zijn thuisteam. Dit laat hij weten via waarop enkele foto's van zijn nieuwe tenue zijn geplaatst. Hij zal vanavond de openingspartij spelen tegen de Australiër waarbij de Barney Armey haar hoop zal vestigen op het doortrekken van de prestaties van afgelopen weekend die de Nederlander in Barnsley wist neer te zetten.

Wanneer Van Barneveld vanavond een overwinning boekt doet hij goede zaken in het klassement om de play-offs veilig te stellen maar bovendien zou het een mooi verjaardagscadeau zijn. Vanaf 00:00 uur vanavond zal hij namelijk overwelmt worden door felicitaties omdat hij dan de leeftijd van 45 jaar heeft bereikt.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws