Home PDC Baxter en King tevreden over hun spel tijdens de Premier League

Baxter en King tevreden over hun spel tijdens de Premier League

Ronnie Baxter en Mervyn King hebben op de PDC site laten weten dat ze beide tevreden zijn over de gang van zaken tijdens de PLOD. Hoewel ze beide erg tevreden zijn hebben ze aangegeven dat ze niet overmoedig willen worden aangezien er nog een lange weg te gaan is.

Ronnie Baxter wist afgelopen donderdag te winnen van Simon Whitlock en deed daarmee wederom goede zaken. “Niemand wil op dit moment onderaan staan en gelukkig sta ik dat ook niet,” zei Baxter. “Ik concentreer me niet op de positie in de competitie maar je denkt er toch onbewust aan,” aldus ‘The Rocket.

Mervyn King liet weten gelukkig te zijn met zijn plaats op de ranglijst maar gaf ook aan dat hij er nog lang niet is. “Er is nog een lange weg te gaan,” zei Mervyn King. “Met nog zes wedstrijden te gaan kan ik en iedere andere nog 12 punten behalen en daardoor kan er nog veel gebeuren. Er zullen dus nog flink wat pijlen gegooid moeten worden voordat ik zeker ben van een plek in de halve finale.” King wist afgelopen donderdag nog te winnen van Terry Jenkins. “Het blijft lastig om de resultaten die je bij het trainen behaald er tijdens de wedstijd uit te krijgen. Ik startte moeizaam tegen Terry maar kwam steeds beter in de partij en al met al ben ik gelukkig met het resultaat,” aldus Mervyn King.