BDO gaat niet in op overname bod PDC PDC
PDC

BDO gaat niet in op overname bod PDC

BDO gaat niet in op overname bod PDC

Barry Hearn heeft een "nee" gekregen op het aanbod welke hij enkele maanden geleden heeft gedaan om de BDO over te nemen. Hearn bood 1 miljoen om de BDO over te nemen en er zou 1 miljoen beschikbaar zijn om de structuur van de BDO te verbeteren. In totaal wilde Hearn 2 miljoen pond investeren in de BDO. Tijdens de BDO vergadering van 31 januari hebben de county bestuurders na een stemming besloten om niet in te gaan op het bod.

Voor de camera van ITV4 verklaarde Hearn, "Vandaag heb ik 2 miljoen bespaard. De BDO heeft besloten om niet in te gaan op mijn bod van 2 miljoen. De deur blijft open staan maar voorlopig ga ik nadenken hoe deze 2 miljoen te investeren in de PDC." Hearn verklaarde aan de verslaggever, "De BDO en PDC kunnen best naast elkaar blijven functioneren maar de BDO is voor amateurs en de PDC voor professionele darters. Er is maar één professioneel wereldkampioenschap en dat heeft de PDC"

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws