Dolan "Het publiek in Dublin is te vergelijken met een extra dartpijl" PDC
PDC

Dolan "Het publiek in Dublin is te vergelijken met een extra dartpijl"

Dolan "Het publiek in Dublin is te vergelijken met een extra dartpijl"

Brendan Dolan die op de World Grand Prix editie van 2011 schitterde door de eerste 9-darter ooit op dit toernooi te produceren en vanuit "het niets" de finale te bereiken, laat zien dat zijn prachtige prestatie van het vorig jaar geen toeval is geweest. De 'history maker' komt ook dit jaar overtuigend voor de dag en mag zich wederom kwartfinalist noemen.

In de eerste ronde versloeg hij de nummer vier van de wereld Gary Anderson met een whitewash en was in de tweede ronde ook te sterk voor Vincent van der Voort die met 3-1 terug naar Nederland werd gestuurd. Dat Dolan affiniteit heeft met het podium in het Citywest Hotel, moge duidelijk zijn. Dit laat hij dan ook aan zijn publiek zien, dat massaal achter hem staat. De populaire Ier die in de kwartfinale tegen Justin Pipe speelt, spreekt zijn bewondering uit over het thuispubliek.

Het publiek is ongelooflijk, geeft Dolan aan Sky Sports aan. 'De steun die ik krijg is net een extra pijl. Zodra ik aan de oche sta, krijg ik de drang naar adrenaline die ik mogelijk nodig heb om mij te focussen en te concentreren'. Het is gewoon briljant, geeft de enthousiaste Ier aan die gelooft dat dubbel-in, dubbel-uit systeem hem wel ligt.

'Ik ben de laatste tijd heel goed op mijn finishes. Op de afgelopen European Championship waren het mijn dubbels die mij naar de halve finale hebben geleid'. Dolan sluit een finaleplek op deze editie niet uit. 'Ik ben nog in het toernooi dus ik heb elke mogelijkheid, waarom niet? Ik heb de steun van het publiek. Waarom zal ik er niet helemaal voor gaan?'
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws