Home PDC Cash Converters hoofdsponsor PDC World Cup

Cash Converters hoofdsponsor PDC World Cup

PDC_World_Cup_of_Darts

Het bedrijf Cash Converters gaat als hoofdsponsor haar naam verbinden aan het PDC World Cup toernooi. Het toernooi zal dan ook vanaf nu de naam The Cash Converters World Cup of Darts gaan dragen, en wordt van 3-5 december gehouden in de Rainton Meadwos Arena in de stad Houghton-Le-Spring, Tyne & Wear. In totaal zullen 24 landen aan de World Cup meedoen en ligt er voor het winnende team een prijs van £40,000 klaar. Het toernooi zal live worden uitgezonden door Sky Sports HD. 

“We zijn erg blij dat we Cash Converters mogen verwelkomen als hoofdsponsor voor de World Cup of Darts,” zei PDC voorman Barry Hearn. “Dit toernooi zal een feest worden want er komen spelers over vanuit de hele wereld om 3 dagen lang met elkaar de strijd aan te gaan. Dit wordt een mooi moment voor talent vanuit de hele wereld om zich te laten zien. Getalenteerde spelers vanuit bijvoorbeeld Rusland, Japan, Spanje en Nieuw Zeeland die strijd aan gaan met gevestigde spelers zoals Phil Taylor, Raymond van Barneveld en John Part. 

David Patrick, het hoofd van Cash Converters UK zei: “Cash Converters is erg verheugd om hoofdsponsor te mogen zijn van de PDC World Cup of Darts. We herkennen onszelf als bedrijf erg in de wortels van de populariteit van het darten en denken dat dit perfect past bij onze merknaam en we zijn erg blij dat we mogen investeren in een prestigieus evenement zoals dit bij een sport die continu aan het groeien is en telkens nieuwe fans mag verwelkomen.”