Home PDC Cash Converters opnieuw titelsponsor PDC World Cup of Darts

Cash Converters opnieuw titelsponsor PDC World Cup of Darts

PDC_World_Cup_of_Darts

Cash Converters is titelsponsor van de tweede uitvoering van de PDC World Cup of Darts, in het eerste weekend van februari in het Duitse Hamburg. De wereldwijde kredietverstrekker was ook al naamgever van de eerste editie van het landentoernooi eind 2010, gewonnen door het Nederlandse tandem Raymond van Barneveld/ Co Stompé. Dit jaar koppelt Barney met Vincent van der Voort voor titelprolongatie.

Eind vorig jaar was Cash Converters eveneens hoofdsponsor van de Players Championship Finals, waarin Kevin Painter zich van zijn eerste Major-titel verzekerde. “We zijn heel blij dat Cash Converters sponsor blijft van onze toernooien”, aldus PDC-voorman Barry Hearn op de website van zijn bond. David Patrick, de voorzitter van Cash Converters, vult aan: “We zijn gelukkig met de investering in dit prestigieuze toernooi, terwijl de sport blijft groeien en elk jaar nieuwe fans verwelkomt.”

De World Cup of Darts is gedoteerd met 150.000 Britse pond. Het evenement wordt in Nederland rechtstreeks uitgezonden door RTL7. Ook in Engeland, Duitsland, Australië en het Midden-Oosten is het toernooi live te volgen. Daarnaast worden de hoogtepunten wereldwijd vertoond.