CDC 2: Jim Long pakt zes legs op rij om Young zijn dubbel te ontnemen PDC
PDC

CDC 2: Jim Long pakt zes legs op rij om Young zijn dubbel te ontnemen

CDC 2: Jim Long pakt zes legs op rij om Young zijn dubbel te ontnemen

De linkshandige Noord-Amerikaan geeft na een 5-0 voorsprong een dubbelslag tijdens de CDC tour uit handen. Darin Young was heer en meester tijdens de eerste Amerikaanse tour dit weekend. (zie het artikel onderaan dit artikel) Young won van Dan Lauby, Ross Snook en Alex Reyes op weg naar de finale tegen de Canadees Jim Long. Nadat de linkspoot vijf legs op rij won en met een arm de trofee vasthad wist de Canadees zes legs op rij aan elkaar te rijgen voor de overwinning.

Het Championship Darts Circuit is vergelijkbaar met de PDC Asian Tour, aangezien het een continentale tour is in samenwerking met de PDC waardoor via deze weg ook deelname aan het PDC WK af te dwingen is. Het Championship Darts Circuit is toegankelijk voor spelers uit de VS en Canada. Dit weekend worden de eerste twee van tien toernooien gespeeld. De beste speler uit de Verenigde Staten en de beste Canadees aan het eind van het Championship Darts Circuit 2019 zal een plek in Alexandra Palace bemachtigen. Hetzelfde geldt voor de winnaar van het North American Championship, wat gehouden wordt voor de US Darts Masters.

Kwartfinale
Darin Young - Ross Snook 6-1
Alex Reyes - Kiley Edmunds 6-4
Joe Huffman - David Cameron 6-3
Jim Long - Gary Mawson 6-5

Halve finales
Darin Young - Alex Reyes 6-2
Jim Long - Joe Huffman 6-0

Finale
Jim Long - Darin Young 6-5

https://www.dartfreakz.nl/blog/pdc2/darin-young-wint-eerste-toernooi-van-cdc-de-noord-amerikaanse-pdc-tour-2019/

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws