Home PDC Corona-virus is deze week fataal geworden voor opa van Rob Cross

Corona-virus is deze week fataal geworden voor opa van Rob Cross

PDC

Veel dartspeler staan te springen om de pijlen weer op te pakken voor een toernooi welke niet vanaf huis gespeeld hoeft te worden. Maar Rob Cross heeft momenteel andere dingen aan zijn hoofd.

Zijn opa had al hartproblemen en een longontsteking en werd onlangs besmet met het Corona-virus. Dit is hem deze week fataal geworden.

Aan The Sun laat de voormalig wereldkampioen weten: “Het zijn hartverscheurende weken voor de hele familie. Mijn opa had al hartproblemen en een longontsteking, maar het coronavirus werd hem fataal. Het is moeilijk om mee om te gaan. Ik probeer nu de begrafenis te regelen. Er mogen maar een paar mensen komen. Dat verdient mijn opa niet.”

Maar naast afscheid is hij ook gefocust op een aanstaande gezinsuitbreiding aangezien zijn vrouw zwanger is.

“Mijn vrouw Georgia is zwanger van ons vierde kind, waardoor ze extra risico loopt. Daarnaast moeten we goed op onze oma letten. Ze woont nu bij ons, maar je kan je voorstellen dat het moeilijk is met al de emoties. We leven in een angstige wereld,” aldus Voltage.

Ondanks alle gebeurtenissen in zijn privé leven zal Rob Cross toch deelnemen aan de PDC Home Tour, zo heeft hij laten weten. Naar verwachting zal hij één van de laatste speelavonden in actie komen.