Darin Young wint eerste toernooi van CDC, de Noord-Amerikaanse PDC tour, 2019 PDC
PDC

Darin Young wint eerste toernooi van CDC, de Noord-Amerikaanse PDC tour, 2019

Darin Young wint eerste toernooi van CDC, de Noord-Amerikaanse PDC tour, 2019

Zaterdag werd naast de European Tour en de Asian Tour ook een toernooi gespeeld op het Championship Darts Circuit. Het Championship Darts Circuit is vergelijkbaar met de PDC Asian Tour, aangezien het een continentale tour is in samenwerking met de PDC waardoor via deze weg ook deelname aan het PDC WK af te dwingen is. Het Championship Darts Circuit is toegankelijk voor spelers uit de VS en Canada. Dit weekend worden de eerste twee van tien toernooien gespeeld. De beste speler uit de Verenigde Staten en de beste Canadees aan het eind van het Championship Darts Circuit 2019 zal een plek in Alexandra Palace bemachtigen. Hetzelfde geldt voor de winnaar van het North American Championship, wat gehouden wordt voor de US Darts Masters.

Op het eerste toernooi trok Darin Young aan het langste eind. Hij was in de finale te sterk voor Dave Richardson. Gary Mawson en Leonard Gates haalden de halve finale, terwijl voor Joe Chaney, Kiley Edmunds, Matt Campbell en Chris White het doek in de kwartfinale viel.

Kwartfinale
Dave Richardson - Kiley Edmunds 6-5
Gary Mawson - Matt Campbell 6-2
Darin Young - Joe Chaney 6-4
Leonard Gates - Chris White 6-1

Halve finale
Dave Richardson - Gary Mawson 6-5
Darin Young - Leonard Gates 6-4

Finale
Darin Young - Dave Richardson 6-3

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws