Darius Labanauskas in quarantaine na terugkeer uit Engeland PDC
PDC

Darius Labanauskas in quarantaine na terugkeer uit Engeland

Darius Labanauskas in quarantaine na terugkeer uit Engeland

Ook de darters krijgen te maken met problemen en maatregelen die met de corona pandemie gepaard gaan. Litouwer Darius Labanauskas kwam afgelopen weekend in actie op de Players Championship zeven en acht. Maar de terugreis naar zijn thuisland ging niet over een leien dakje, dit vanwege praktische problemen.

Lucky D, zoals zijn bijnaam luidt, had het geluk niet aan zijn zijde. Na een hele lange terugreis van maar liefst 27 uur, een reis die normaliter 3 uur duurt, kon Labanauskas eindelijk thuis aankomen. Net als alle reizigers moet Labanauskas voor de zekerheid eerst in quarantaine.

De Litouwer is wel positief en geeft tips. "Groetjes vanuit quarantaine in Litouwen. Voorlopig kan ik mijn kinderen en vrouw geen knuffel geven dus het zijn geen makkelijke tijden voor ons. Let goed op je familie, wees voorzichtig en blijf gezond en positief. Neem het virus serieus en houd je aan de maatregelen van de overheid"

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws