Voorspel voor donderdag 18:30 uur de European Championship PDC
PDC

Voorspel voor donderdag 18:30 uur de European Championship

Voorspel voor donderdag 18:30 uur de European Championship

Met de bekendmaking van en van de European Championship 2012 introduceert Dartfreakz.nl een bijbehorende Dartpoule. Hiermee kun je gratis jouw voorspellingen invullen waarmee je kans maakt op leuke prijzen. De top 3 zal in de prijzen vallen en de bijbehorende prijzen, die beschikbaar worden gesteld door , zullen later deze week bekend worden gemaakt. Om deel te nemen aan de Dartpoule is het noodzakelijk om in te loggen middels het gratis account dat je kan aanmaken en waarvan je de knoppen helemaal boven op de pagina kunt vinden.

Volgende week donderdag 20 september zal de European Championship 2012 in de avond van start gaan in Mulheim te Duitsland. Het is dus noodzakelijk om op tijd deel te nemen aan de Dartpoule waarvoor je jouw voorspellingen kunt invullen tot en met donderdag 20 september 18:30 uur.

Namens Nederland zullen we Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen, Co Stompe, Gino Vos en Jerry Hendriks in actie zien komen. Kim Huybrechts zal ook van de partij zijn namens België. Voor de loting klik hier en het speelschema vind je via deze link. Om direct gratis deel te nemen aan de dartpoule klik hier.

Dartpoule European Championship 2012
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws