Home PDC Dartfreakz.nl wildcard toernooi German Darts Classic 2010

Dartfreakz.nl wildcard toernooi German Darts Classic 2010

wildcard-df

Op 6 en 7 maart zal in het Duitse Gladbeck het PDC German Darts Classic 2010 plaatsvinden en jij kan er bij zijn! Op 20 februari zal in Den Bosch een wildcard toernooi gehouden worden. Speltype single 501 b.o.7, double knock-out. Aanvang 20.00 u.(zaal open vanaf 19.00 uur) kosten: 10 euro per persoon.

Dit toernooi is niet toegankelijk voor PDC-leden of spelers die een Engels/Iers paspoort hebben zonder Nederlandse verblijfsvergunning!! Deelname voor spelers van 16 jaar en ouder. Dit zijn officiële PDC regels die opgelegd zijn en geen uitzonderingen zijn mogelijk!

De winnaars van deze avond plaatsen zich direct voor deelname aan het PDC German Darts Classic 2010 en mogen een begeleider meenemen. Dit Dartfreakz.nl wildcard toernooi word gehouden in samenwerking met dartvereniging No-Score, moeskampweg 13 5222 AW ‘s-Hertogenbosch (bekend van de No-Score dinsdagranking)

Deze wildcard vertegenwoordigd een waarde van € 250 (deelname op zaterdag en zondag) Gladbeck is +/- 1 uur en 20 minuten rijden vanaf Den Bosch.

Deze avond zijn er twee wildcards te winnen.