Dartsfestival in Sevenum gaat door van 19 tot en met 21 november PDC
PDC

Dartsfestival in Sevenum gaat door van 19 tot en met 21 november

Dartsfestival in Sevenum gaat door van 19 tot en met 21 november

Het Dartsfestival dat gepland staat op 19, 20 en 21 november 2021 op vakantiepark “De Schatberg” in Sevenum gaat gewoon door. Alleen door de huidige Corona-maatregelingen in Nederland zal dit enkel kunnen met een geldige Corona-pas.

Dus aan alle deelnemers wordt gevraagd deze pas voor te kunnen leggen. Er zal door de security hier op worden gecontroleerd bij binnenkomst. Zonder pas kun je helaas niet deelnemen.

Deze regel geldt voorlopig tot 1 november, dus na die datum zouden de regels misschien kunnen veranderen.

Het Dartsfestival in Sevenum is al jaren een van de grootste toernooien in Nederland met ruim 600 deelnemers en is een echt dartsfeest.

Het interieur van het centrum van de Schatberg heeft tijdens de corona epidemie een ware metamorfose ondergaan en is nu een lust voor het oog.

Let op: Op dit moment zijn er nog slechts 20 plaatsen beschikbaar voor de blind draw op vrijdagavond (max. 384 beschikbare plaatsen).

Voor de singel wedstrijden staan er op dit moment ruim 550 deelnemers op de lijst (max. 700 beschikbare plaatsen).

Voor de koppelwedstrijden staan er op dit moment ruim 290 koppels ingeschreven.

Er is nog ruim plaats voor de jeugd en Paradarts. Wat betreft de para darts is het opmerkelijk dat er nog geen Nederlandse para darters staan ingeschreven.

Inschrijven kan via de website: www.dartsfestival.com

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws