Home PDC DDM halve finales: Paul Nicholson en Simon Whitlock in de finale

DDM halve finales: Paul Nicholson en Simon Whitlock in de finale

dartfreakz-4203

Wayne Jones, Paul Nicholson, Simon Whitlock en ook onze zuiderbuur Kim Huybrechts zullen bepalen wie zich de finalisten op de Dutch Darts Masters in Nuland mogen noemen. Zie ook dit artikel en ook ons toernooicenter. Wayne ‘The Wanderer’ Jones speelt tegen Paul ‘The Asset’ Nicholson, Simon Whitlock neemt het op tegen Kim Huybrechts.

Paul Nicholson en Simon Whitlock hebben de finale op de Dutch Darts Masters in Nuland bereikt. Zie onderstaande updates. Voor het fotoalbum klik hier.

Wayne Jones 3-6 Paul Nicholson
Het duurt even voordat er bepaald kan worden wie er mag beginnen. Uiteindelijk mag Paul Nicholson zijn pijlen als eerste laten spreken. Wayne breekt met een 15-dart leg. Met een 180 en 73 finish maakt The Wanderer er 2-0 van. Paul beantwoordt in leg 3 met ook een 180 en pakt de leg met een 56 finish. Nicholson gooit zijn tweede 180 en met een 15-dart leg brengt hij de stand in evenwicht. Paul gooit in de vijfde leg weer een 180 en heeft zijn eerste voorsprong te pakken. Met een 62 finish van Jones gaat het gelijk opgaand. Met een 17-dart leg eist de Australiër zijn voorsprong weer op. Met zijn derde 180 en 32 finish is Paul nog 1 leg verwijderd van de finale. Nicholson mist de 122 finish op de bull maar mag terugkomen en bereikt de finale met zijn overgebleven 25 finish.

Simon Whitlock 6-1 Kim Huybrechts
Simon gooit zijn 164 finish niet uit. Kim pakt de openingsleg met een 14-darter. Kim benut zijn 100 finish niet, Simon verdubbelt zijn voorsprong met dubbel 15. Met zijn eerste 180 en een 58 finish maakt de Australiër er 3-0 van. Met een 80 finish dendert Whitlock verder. Met een 14-dart leg heeft de Belg zijn eerste leg te pakken. Met een 100 finish is Whitlock nog 1 leg verwijderd van de finale. Kim komt op 170 maar gooit deze prachtige hoge finish niet uit. Met dubbel 14 maakt Simon er een eind aan.