De mannen van de Premier League bezoeken Manchester United PDC
PDC

De mannen van de Premier League bezoeken Manchester United

De mannen van de Premier League bezoeken Manchester United

Er brachten vandaag 5 van de 8 mannen die meedoen aan de McCoy's Premier League 2012 overdag nog even een bezoekje gebracht aan de training van de Engelse topclub Manchester United.

Phil Taylor, Raymond van Barneveld, James Wade, Andy Hamilton en Kevin Painter waren allemaal uitgenodigd om een mooie rondleiding te krijgen bij het trainingscomplex van Manchester United.

De spelers mochten een training van het sterrenteam bijwonen en brachten wat tijd door met clubiconen Ryan Giggs en Sir Alex Ferguson.

Na de training kregen de mannen een uitgebreide rondleiding op het trainingscomplex van Alex Ferguson zelf en waren onder de indruk van de faciliteiten van het enorme trainingscomplex. Taylor, Van Barneveld, Wade, Hamilton en Painter mochten zelfs een kijkje nemen in het kantoor van de grote man zelf. De complete groep darters kreeg in het kantoor van Ferguson de indrukwekkende collectie van clubprijzen te zien.

De spelers mochten ook nog een kijkje nemen bij de medische- en revalidatiefaciliteiten van de voetbalclub en daar brachten ze wat tijd door met Wayne Rooney en Nemanja Vidic, die zelf ook weer een groot fan van darts zijn. Om het feest ook voor Manchester United compleet te maken hadden de sterspelers van de PDC een paar dartborden en de nodige materialen van Unicorn meegebracht zodat de spelers van ManU voortaan ook tegen elkaar kunnen darten na en zware traingsessie.

Aan het eind van de middag gingen de sterren van de PDC en van Manchester United nog uitgebreid met elkaar op de foto en die hele fotosessie is terug te vinden op de website van de PDC.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws