Home PDC Deelnemers van UK Qualifier voor 3e European Tour bekend

Deelnemers van UK Qualifier voor 3e European Tour bekend

2012wade_pipeeu1

Vrijdag 15 juni strijden er 68 deelnemers op de UK Qualifier te Birmingham voor de twintig felbegeerde plekken ten behoeve van de derde European Tour, die van 6 tot en met 8 juli in het Maritim Hotel te Dusseldorf-Duitsland gehouden zal worden. De twintig gekwalificeerden zullen samen met de top 32 van de PDC Order of Merit, acht gekwalificeerden uit Europa en vier gekwalificeerden uit het gastland het deelnemersveld bepalen voor de derde European Tour.

Opvallende afwezigen uit de top 32 zijn Phil Taylor en Mark Webster. Zij zullen niet aan de derde European Tour deelnemen. Hierdoor kunnen Mark Hylton en Steve Beaton die respectievelijk op plek 33 en 34 op de Order of Merit staan, doorschuiven op de lijst en deze compleet maken. Deze twee spelers zijn dus ook automatisch geplaatst voor de derde European Tour.
De kwalificatietoernooien voor Europa en het gastland worden op 23 juni in Tempodrom te Berlijn-Duitsland gehouden, waar ook de tweede European Tour gehouden zal worden.

Voor de lijst van de spelers die mee zullen doen aan de UK Qualifier en de lijst van de 32 spelers van de PDC Order of Merit die automatisch geplaatst zijn, klik hier.
.