Home PDC Priestley wint Dazzler 2011 en gaat voorlopig niet met pensioen

Priestley wint Dazzler 2011 en gaat voorlopig niet met pensioen

Priestley_PDC_WK_2011

Dennis Priestley heeft het Winmau Dazzler 2011 op zijn naam geschreven. De Engelsman was in Leeds in de finale met 6-0 te sterk voor Tony O’Shea en in de halve finale wist Dennis ‘The Menace’ ook al met 5-2 regerend wereldkampioen Adrian Lewis te winnen. Vooral de halve finale was van flink niveau met een gemiddelde van 104 voor Priestley en van 102 voor Lewis. Co Stompé was ook bij dit demonstratietoernooi van de partij. Stompé werd in de kwartfinale met 5-3 verslagen door Wayne Mardle. 

”Het was gewledig om terug te zijn bij Winmau Dazzler in mijn eigen regio en om ook nog eens te winnen. Er staan zoveel goede spelers klaar, dat het voelt alsof je in de latere fase van een major toernooi staat. Ik ben heel blij met de titel. Iedereen vraagt mij wanneer ik nu mijn pijlen aan de wilgen ga hangen, maar dat gaat echt nog een paar jaartjes duren nu ik nog steeds weet wat ik kan en dat ik nog steeds mee kan draaien op het hoogste niveau”, aldus Dennis Priestley.

Uitslagen Winmau Dazzler 2011:


Kwartfinales:

Adrian Lewis 5-3 Martin Adams
Dennis Priestley 5-4 Terry Jenkins
Tony O´Shea 5-4 Mark Webster
Wayne Mardle 5-3 Co Stompé

Halve finales

Dennis Priestley 5-2 Adrian Lewis
Tony O´Shea 5-3 Wayne Mardle

Finale
Dennis Priestley 6-0 Tony O´Shea