Derde PDC-toernooi in 2018 in Nederland is nog niet definitief PDC
PDC

Derde PDC-toernooi in 2018 in Nederland is nog niet definitief

Derde PDC-toernooi in 2018 in Nederland is nog niet definitief

Tijdens de World Matchplay 2017 zei Jacques Nieuwlaat dat er volgend jaar waarschijnlijk een extra toernooi bijkomt in Nederland zonder hier meer informatie over te geven. Deze uitspraak heeft geresulteerd in de nodige geruchten. Zo is er op internet verschenen dat het een Euro Tour toernooi zou betreffen in Zwolle. Hierop besloot Dartfreakz.nl navraag te doen bij zowel de PDC als de PDC Europe en allebei gaven ze aan dat dit nog niet definitief is.

Dave Allen, perschef van de PDC, meldde ons: ''Onze kalender zal pas kenbaar gemaakt worden in eind augustus of september. Op dit moment hebben we nog geen bevestigde toernooien in Nederland volgend jaar.''

De PDC Europe liet ons het volgende weten: ''We bevestigen informatie over de European Tour 2018 pas als de tourkalender voor volgend jaar kenbaar gemaakt wordt.''

Door middel van dit artikel willen we dus aangeven dat het nog niet zeker is of er een derde PDC-toernooi in Nederland komt en zo ja, waar en wat voor toernooi dat zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws