Dimitri van den Bergh in de problemen na blessure in pretpark PDC
PDC

Dimitri van den Bergh in de problemen na blessure in pretpark

Dimitri van den Bergh in de problemen na blessure in pretpark

Vrijdagavond kwam Dimitri van den Bergh met een brace om zijn knie in actie op het podium van de World Series of Darts Finals. Hij kon dan ook niet voluit gaan tegen Glen Durrant en verloor met 6-3 en een gemiddelde van 85,88.

De reden dat hij een brace draagt is omdat een oude blessure aan zijn knie is teruggekomen die hij 3 jaar geleden voor het eerst opliep tijdens een potje voetballen.

Een bezoek aan een pretpark in augustus verliep niet volgens plan en The Dreammaker ontwrichtte zijn knieschijf en zijn kraakbeen scheurde. Bij een kijkoperatie die daarop volgde bleek dat een nieuwe operatie noodzakelijk is met een herstelperiode van 4 tot 8 weken.

Daar zit hem nu het probleem. Nadat het darten een lange tijd heeft stilgelegen wordt het seizoen nu juist weer opgepakt en met het PDC WK in het vooruitzicht kan de Belg nu geen geschikt moment vinden om er zo lang tussenuit te stappen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws