Home PDC Dit is de loting voor de Nederlanders en Belgen op het PDC...

Dit is de loting voor de Nederlanders en Belgen op het PDC WK

WILLIAM HILL WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2019 ALEXANDRA PALACE, LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 2 MICHAEL SMITH V RON MEULENKAMP RON MEULENKAMP IN ACTION

De loting voor het PDC WK 2022 is maandagavond voltrokken. Tot deze groep behoren 10 Nederlanders en 2 Belgen zij hebben als volgt geloot.

Zoals ieder jaar wordt tijdens de livestream van RTL 7 weer telefonisch contact gezocht met hen en dat was dit jaar niet anders. Deze telefoongesprekken zijn weer hier te bekijken.

Michael van Gerwen treft in de eerste ronde de winnaar van het duel tussen Chas Barstow en John Norman Junior. Norman is de Canadees die bekend staat als de uitbundige voormalige koppelmaat van John Part op de World Cup of Darts.

Dirk van Duijvenbode mag het gaan opnemen tegen de winnaar uit het duel Jermaine Wattima tegen Boris Koltsov in de voorronde. Dit zou dus een Nederlands duel kunnen worden in de eerste ronde.

Danny Noppert komt uit tegen de winnaar tussen Jason Heaver en Juan Rodriguez en Vincent van der Voort speelt tegen de winnaar tussen Adam Hunt en Boris Krcmar

Raymond van Barneveld weet wel al zijn tegenstander en in de voorronde en dat is Lourence Ilagan.

Ook dit jaar zullen we weer een Dartpoule organiseren voor het PDC WK. Het speelschema is nog niet bekend maar je kunt je wel alvast gratis inschrijven via poules.com/dartfreakz.

Martijn Kleermaker treft John Michael en Maik Kuivenhoven speelt tegen Ky Smith. Ron Meulenkamp heeft Lisa Ashton getroffen als eerste tegenstander en heeft dus één van de twee dames getroffen die eraan deelnemen. Chris Landman kan zich opmaken voor een duel met Scott Mitchell.

Bij de Belgen speelt Dimitri van den Bergh tegen de winnaar uit het duel Florian Hempel en Martin Schindler. Kim Huybrechts wacht Steve Beaton of Fallon Sherrock als tegenstander.

Een blik op de volledige loting van alle deelnemers vind je hier.