Home PDC De aankondiging van de PDC is eindelijk bekend (update 4)

De aankondiging van de PDC is eindelijk bekend (update 4)

PDCLOGO

De Professional Darts Corporation is altijd in beweging en achter de schermen wordt er hard gewerkt om nieuwe initiatieven te verwezenlijken. Inmiddels is bekend dat de PDC donderdag – morgen – zal komen met groot nieuws waaraan de laatste tijd achter de schermen is gewerkt. Wat voor nieuws het is en waar het betrekking op heeft is onbekend maar op twitter wordt uiteraard al volop gespeculeerd over de nog onbekende aankondiging.

Dartfreakz.nl houdt de aankondiging nauw in de gaten en zodra deze bekend is wordt dit uiteraard via dit kanaal bekendgemaakt.

Update 19:45 uur: Tot dusver is er nog niets officieel naar buiten gebracht. Meerdere bronnen geven aan dat om 20:00 uur Nederlandse tijd de bekendmaking zal plaatsvinden.

Update 20:30 uur: “De aankondiging zal met name dartsfans uit het Verenigd Koninkrijk tevreden stellen”, aldus Matt Porter, Algemeen Directeur van de PDC.

Update 08:30 uur: De aankondiging heeft – in tegenstelling tot de eerdere berichtgeving van Matt Porter, Algemeen Directeur van de PDC – donderdag niet plaatsgevonden. Diverse bronnen weten te melden dat het mogelijk is uitgesteld tot zaterdag maar een officiële reactie vanuit de PDC is er tot dusver nog niet gegeven.

Update 17:00 uur: Een dag later dan verwacht is de aankondiging van de PDC naar buiten gebracht. Het betreft de European Championship die live te zien zal zijn op ITV4. Tevens zal voor de Nederlandse dartliefhebbers ook op RTL7 het toernooi live te volgen zijn. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar dit artikel.  
.