Durrant "Ik denk niet dat ik de Premier League nu kan winnen" PDC
PDC

Durrant "Ik denk niet dat ik de Premier League nu kan winnen"

Durrant "Ik denk niet dat ik de Premier League nu kan winnen"

Na zijn zege donderdagavond op Gary Anderson, werd debutant Glen Durrant koploper op de Premier League 2020 ranglijst. In de voorgaande speelweken, te weten speelweek één en twee, won hij van Michael Smith en tegen contender Fallon Sherrock werd gelijk gespeeld.

Durrant zet zijn goede vorm voort sinds hij in januari vorig jaar de overstap maakte naar de PDC. Tijdens zijn debuutjaar won Duzza twee keer een Players Championship en nu kan hij zijn eerste grote PDC titel in de wacht slepen. De 49-jarige is echter bescheiden over zijn kansen op de Premier League Darts 2020 titel. Hij verwacht het toernooi niet te winnen.

"Ik bevind mij op een goede positie. Ik had nooit gedacht dat ik tijdens mijn carrière aan kop zou gaan op de Premier League Darts ranglijst" geeft de Engelsman toe. "Het bereiken van de top vier is een beetje een verbeelding. Ik denk niet dat ik het toernooi nu kan winnen maar ik geniet van elk moment en ik wil blijven winnen. Tot nu toe is mijn Premier League ervaring geworden wat ik gehoopt had".

"In de ingooiruimte zie ik acht grote karakters. Acht van de beste spelers in de wereld en ik ben daar samen met ze. Voor mij hoort Gary Anderson in de top drie van de beste spelers aller tijden. Het is dus een geweldig gevoel om hem te verslaan".

"Mijn combinatie uitgooi is mijn grootste kracht. Qua finishes tussen 81 en 119 denk ik dat ik tot de beste van de wereld behoor. Ik zou optimistisch willen zijn en zeggen dat ik in de top vier (playoffs premier league, red.) ga eindigen maar zo zit ik niet in elkaar. Ik wil nog steeds degradatie voorkomen, dit zal dus mijn focus zijn totdat ik het doel heb bereikt".

Glen Durrant neemt het volgende week donderdag in Dublin, Ierland op tegen mede-debutant Nathan Aspinall.

Durrant "Ik denk niet dat ik de Premier League nu kan winnen"

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws