Dutch Darts Masters vanaf volgend jaar niet langer in Venray PDC
PDC

Dutch Darts Masters vanaf volgend jaar niet langer in Venray

Dutch Darts Masters vanaf volgend jaar niet langer in Venray

De PDC European Tour zal in 2017 voor het eerst Maastricht bezoeken. De MECC is immers het decor van de Dutch Darts Masters van 1 tot en met 3 september 2017. De PDC European Tour is inmiddels uitgebreid naar 11 toernooien verdeeld over het Europese vasteland.

Dit toernooi is in het verleden gehouden in Nuland, Veldhoven en Venray sinds de eerste editie in 2012. De eerste twee titels zijn gewonnen door Simon Whitlock en Kim Huybrechts. Daarna was het drie op een rij voor Michael van Gerwen.

PDC Europe president Werner von Moltke zei: 'We zijn verheugd dat we een nieuwe locatie hebben gevonden in Maastricht. De Dutch Darts Masters is inmiddels een inherent onderdeel van de European Tour en we zijn ervan overtuigd dat de editie van 2017 groots zal zijn.'

Rob van de Wiel, directeur van MECC Maastricht, voegde toe: 'De Dutch Darts Masters toont wederom de diversiteit van MECC Maastricht. Het internationale karakter voor dit evenement dat grote populariteit geniet garandeert een weekend vol vermaak. We hopen dat de eerste editie in MECC Maastricht de basis legt voor een samenwerking voor de lange termijn met PDC Europe.'

Kaarten voor de Dutch Darts Masters 2017 zijn naar verwachting vanaf midden november te kopen via de PDC Europe site.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws