Home PDC Een overzicht van PDC dartevenementen waar het meest van verwacht wordt

Een overzicht van PDC dartevenementen waar het meest van verwacht wordt

Darten is natuurlijk nog steeds een van de meest spannende soorten sporten die je maar kunt bekijken. Het is dan ook echt een sport die door veel Nederlanders wordt bekeken. Er zijn dan ook veel verschillende darters die uit alle hoeken van Nederland komen. Zo is van Gerwen echt een van de grootste namen die je maar kunt tegenkomen in de wereld. Om je alvast een beetje warm te maken voor het zien van de wedstrijden zullen we jou in dit artikel de dart evenementen laten zien waar het meeste van verwacht wordt in 2019!

Euro tour – Duitsland zal zeven Europese Tour evenementen organiseren, in Leverkusen, Hildesheim, München, Saarbrücken, Sindelfingen, Mannheim en Riesa, terwijl zowel Graz als Wenen evenementen zullen organiseren in Oostenrijk. Het leuke aan deze wedstrijd is dat het natuurlijk helemaal niet zo ver weg is. Mocht je bijvoorbeeld een keertje zelf bij de wedstrijd aanwezig willen zijn dan is dit echt een super eenvoudige manier om dit voor niet al te veel geld en moeite te kunnen doen. Het dichtste bij is de Euro tour in Zwolle van 24 tm 26 mei zal daar de Dutch Darts Masters 2019 gehouden worden.

The UK Open – De UK Open wordt gehouden van 1-3 maart in het Butlin’s Minehead Resort, waarbij de Premier League doorgaat in Aberdeen en Nottingham, alvorens naar Berlijn te gaan voor een double-header in Rotterdam met o.a. Judgement Night. De tweede helft van het seizoen kenmerkt league nachten in Belfast, Liverpool, Cardiff, Birmingham, Manchester, Sheffield en Leeds voor de Play-Offs op 23 Mei in de O2 in Londen. Ook deze wedstrijden zijn helemaal niet zo ver weg, je zou erg zelfs voor kunnen kiezen om met de trein te gaan om zo ook de wedstrijd te zien. Echt bijzonder om eens een keer live mee te maken.

The World cup of Darts – De PDC World Cup of Darts is een darttoernooi georganiseerd door de Professional Darts Corporation en was een van de drie nieuwe toernooien die in 2010 in de PDC-kalender werden geïntroduceerd. De World cup of Darts zal zich aan Hamburg vanaf 6-9 Juni bewegen, met enorm populaire Matchplay van de Wereld die zijn traditionele vlek in de kalender van 20-28 Juli in Blackpool behoudt.

Grand Slam of Darts – De Grand Slam of Darts is een darttoernooi georganiseerd door de Professional Darts Corporation en staat bekend als de Grand Slam of Darts voor sponsoring doeleinden. De Grand Slam of Darts wordt dan gehouden van 9-17 november in Wolverhampton en wordt gevolgd door de Spelers Kampioenschappen Finale en het Wereldkampioenschap Jeugd in Minehead van 22-24 november.

Unicorn Challenge Tour – De 2019 PDC Unicorn Challenge Tour, voor houders van niet-Tour Card Holders, zal vijf weekenden gehouden tijdens het jaar, die elk vier evenementen over twee dagen in Wigan, Peterborough en Wolverhampton zal kenmerken. De PDC Unicorn Tour zal dit jaar ook vijf double-header weekenden hebben, met drie die in Wigan worden gehouden naast bezoeken aan Hildesheim en Wolverhampton.

Wedden op darten

Het is nog altijd super leuk om ook eens een keer te gaan wedden op de dartwedstrijden die je hier boven ziet staan. Het mooie van darten is dat je het mogelijk maakt om de wedstrijd nog een stuk spannender te maken dan voorheen. Door de vele soorten betfirst promoties en de promotiecode zal je in staat zijn om zonder al te veel geld ook mee te kunnen doen met de wereld van het gokken. Door risico te nemen of door het juist veilig te spelen kan je echt een leuk zakcentje verdienen aan het gokken. Wij hebben hier nog nooit iemand over horen klagen!