Home PDC European Tour 4 “Van Barneveld, Van der Voort en Hendriks winnen”

European Tour 4 “Van Barneveld, Van der Voort en Hendriks winnen”

Barneveld matchplay12

Drie uit drie was de score van vanavond. Zowel Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort als Jerry Hendriks wisten zich te plaatsen voor de tweede ronde. Barney versloeg Mark Dudbridge met 6-3 en Vincent van der Voort boekte een 6-4 winst op Maik Langendorf. Jerry Hendriks kende een opmerlijke eerste partij in Stuttgart. Zijn tegenstander, Mark Hylton, moest noodgedwongen opgeven vanwege een blessure aan zijn hand waardoor de Nederlander doorstroomt naar de tweede ronde. 

Mark Webster wist de handen op elkaar te krijgen door in zijn openingsduel een 9-darter te gooien. Toch moest hij de wedstrijd aan zijn tegenstander laten en zit het toernooi er voor hem inmiddels alweer op. Kurt van de Rijck kon zijn landgenoot Huybrechts, die eerder vandaag Chisnall versloeg, niet volgen. James Wade was met 6-4 te sterk voor de SterkDarts-speler.

In de tweede ronde zal Raymond van Barneveld uitkomen tegen Colin Osborne, treft Vincent van der Voort zijn opponnent Stuart Kellet en Jerry Hendriks zal het opnemen tegen Andy Jenkins. Verder zullen we Kim Huybrechts in actie zien komen tegen Ian White en Tony West mag de strijd aangaan met Terry Temple. Een overzicht van alle wedstrijden in de tweede ronde vind je in het toernooicenter.

Avondsessie (19.00 – 23.00 uur)

Hoofdpodium
Vincent van der Voort v Maik Langendorf 6-4 
John Part v Terry Temple 2-6
Terry Jenkins v Tomas Seyler 6-3 
James Wade v Kurt van De Rijck 6-4 
Adrian Lewis v Darren Johnson 6-1 
Mark Webster v Andree Welge 4-6 (Mark Webster gooit een 9-darter
Raymond van Barneveld v Mark Dudbridge 6-3 
Simon Whitlock v Tonci Restovic 6-0

Podium 2
Mark Hylton v Jerry Hendriks 0-6 (Hylton gaf op vanwege een handblessure)
Jamie Caven v Ian White 3-6 
Kevin Painter v William O’Connor 5-6 
Colin Osborne v Reece Robinson 6-2 
Richie Burnett v Jamie Lewis 6-3
Mark Walsh v Darren Webster 6-1
(Steve Beaton vrijloting)
.