Home PDC European Tour 4 “V/d Voort, Hendriks en West naar de laatste 16”

European Tour 4 “V/d Voort, Hendriks en West naar de laatste 16”

Hendriks_Jerry

De middagsessie van de European Tour 4 op zaterdag werd een succes voor Nederland. Zowel Vincent van der Voort als Jerry Hendriks hebben zich weten te plaatsen voor de laatste 16 welke op zondagmiddag worden gespeeld. Van der Voort boekte een 6-5 overwinning op Stuart Kellet en Hendriks wist met overtuigend spel en 6-1 te winnen van Andy Jenkins. Ook Tony West zien we morgenmiddag terug bij de laatste 16. Hij won met 6-4 van Terry Temple.

Hendriks boekte gisteren een overwinning op Hylton die noodgewdongen moest opgeven vanwege een blessurre aan zijn hand die hij opliep toen hij van de trap viel. Hiermee heeft Jerry zich verzekerd van deelname aan de PDC European Championship welke van 20 tot en met 23 september wordt gespeeld in Muelheim in Duitsland.

Raymond van Barneveld en Kim Huybrechts zullen we vanavond op het hoofdpodium zien verschijnen tegen Colin Osborne en Ian White.

Zaterdag 9 september
Tweede ronde, Middagsessie (13.00 – 17.00 uur)

Hoofdpodium
Andree Welge v Brendan Dolan 6-4
Stuart Kellett v Vincent van der Voort 5-6
Tony West v Terry Temple 6-4
William O’Connor v Wayne Jones 3-6
Terry Jenkins v Richie Burnett 6-4 
Andy Jenkins v Jerry Hendriks 1-6 
Wes Newton v James Richardson 6-4
Mark Walsh v Nigel Heydon 2-6

Toernooicenter – Live scorecenter 

Update 11:15 uur: Er heeft een kleine wijziging plaatsgevonden in het programma van vandaag. De partij tussen Jerry Hendriks en Andy Jenkins is van de avondsessie verplaatst naar de middagsessie. Hierdoor zal Kim Huybrechts zijn partij tegen Ian White pas vanavond spelen in tegenstelling tot eerdere berichtgeving.
.