Exclusief: Willy van de Wiel stapt over naar de PDC PDC
PDC

Exclusief: Willy van de Wiel stapt over naar de PDC

Exclusief: Willy van de Wiel stapt over naar de PDC

Willy van de Wiel verlaat de BDO en zal zich vanaf heden gaan richten op de PDC. De 27-jarige Willy van de Wiel volgt hiermee in de voetsporen van Mareno Michels die zijn overstap twee maanden geleden bekend maakte. Willy hoopt volgende week al in actie te komen tijdens de Player Championship in Barnsley.

“Ik heb altijd al willen uitkomen voor de PDC en voor mijn gevoel is het daar nu het juiste moment voor. Het was een moeilijke beslissing voor mij aangezien ik veel vrienden heb die zich vast blijven houden aan de BDO. Maar ik denk dat ik er goed aan heb gedaan om deze beslissing te nemen. Zoals voorheen zal ik weer samen met Mareno Michels de toernooien afgaan,” aldus Willy.

Van de Wiel plaatste zich in 2009 voor de Lakeside waarin hij in de eerste ronde verloor van Mark Webster. In 2010 kwam Willy van de Wiel wederom in actie op de Lakeside. Toen versloeg hij in de eerste ronde John Walton, waarna hij onderuit ging tegen Ted Hankey.

Morgen een uitgebreid interview met Willy van de Wiel over zijn overstap naar de PDC.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws