Home PDC Fallon Sherrock: “Ik wil dat ze mij als speler zien en niet...

Fallon Sherrock: “Ik wil dat ze mij als speler zien en niet als vrouw”

CAZOO GRAND SLAM OF DARTS ALDERSLEY LEISURE VILLAGE WOLVERHAMPTN PIC: LAWRENCE LUSTIG GROUP STAGE 2 FALLON SHERROCK V MIKE DE DECKER FALLON SHERROCK IN ACTION

Vanavond speelt Fallon Sherrock de kwartfinale van de Grand Slam of Darts tegen Peter Wright nadat ze eerder al wist te winnen van Mike de Decker, Gabriel Clemens en Mensur Suljovic. De enige speler waar ze dit toernooi van verloor was Peter Wright (1-5) in de poulefase maar daar kan ze nu revanche op nemen.

Sherrock maakte natuurlijk al naam tijdens het PDC WK twee jaar geleden en onlangs was ze dichtbij winst van de Nordic Darts Masters toen ze in de finale op een voorsprong kwam tegen Michael van Gerwen. Nu weet ze weer voor een sensatie te zorgen op de Grand Slam of Darts.

Fallon Sherrock: “Ik ben er inmiddels aan gewend dat er steeds nieuwe dingen gebeuren als ik het podium op ga. Dat verbaas mij niet meer en daarom ga ik gewoon het podium op en speel ik mijn spel.”

Ze vervolgt: “Ik zie graag dat mijn tegenstander zijn beste niveau laten zien want daardoor ga ik ook beter gooien. Ze moeten tegen mij spelen als Fallon de speler en niet als Fallon de vrouw.”